Click for information in Norwegian Click for information in EnglishFollow us at Facebook Follow us at YouTube Follow us at Flickr Follow us at Instagram Follow us at Google Plus

Arild Kinnsbekken (fra venstre), Geir Helge Ludvigsen, Tom Cocaboy og (unknown)

Nordic Coca-Cola Collectors Club er en klubb for alle som er interessert i historien om og effekter fra The Coca-Cola Company.

Klubben ble stiftet i 1994 og er i dag en underklubb (et Chapter) av The Coca-Cola Collectors Club, Atlanta USA, som er den eneste klubben The Coca-Cola Company har godkjent som en offisiell samlerkubb.

Siden 1974 har The Coca-Cola Collectors Club arbeidet med å informere og samle historie tilknyttet The Coca-Cola Company. Mange medlemmer er det etter hvert også blitt. På verdensbasis har klubben ca. 6.000 medlemmer, tilknyttet et Chapter slik som oss. Bare i Norden har Nordic Coca-Cola Collectors Club knyttet til seg over 100 medlemmer.

Vi håper du vil finne våre nettsider informative og interessante. Er du en samler av Coca-Cola effekter og historie, er dette absolutt en klubb for deg. Les mer om dine medlemsfordeler og hvordan du kan bli medlem her på våre internettsider.

Skulle du ha noen spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.   ©opyright 1994-2014 - Nordic Coca-Cola Collectors Club                                | Term of use |  Privacy Policy |  The Coca-Cola Company |