Bli medlem

Slik melder du deg inn i klubben.

For å melde deg inn, må du først velge type medlemskap.

Bor du i Norge og er første person i familien til å melde deg inn, klikker du på knappen “A-medlem (primærmedlem) Norge”.

Bor du i Sverige, Danmark, Island eller Finland og er første person i familien til å melde deg inn, klikker du på knappen “A-medlem (primærmedlem) SE/DK/IS/FI”.

Er en i din familie allerede medlem av klubben, så kan du melde deg inn som et “B-medlemskap (assosiert medlemskap)”. Be da den som allerede er medlem om å  foreta en innmelding for deg, via våre medlemssider (se nettsiden “Medlemssider” i toppmenyen).

På neste side må du klikke “Ja” eller “Nei” for om du vil ha vår medlemspakke. Pakken er gratis, men du må betalte porto for å få den tilsendt. Klikk deretter på “Kjøp”-knappen.

Du blir deretter ført til handlekurven, hvor du sjekker at oppgitt info er riktig. Er det feil så endrer du her.

Klikk så på knappen “Fortsett til kassen”, hvor du fyller ut dine personlige opplysninger, velger størrelse på din t-shirt (om du vil ha medlemspakken), bekrefter at du har lest våre betingelser og velger betalingsmåte for å gjennomføre innmeldingen.

Vi aksepterer for øyeblikket Vipps for de bosatt i Norge, og PayPal eller betalingskort (via PayPal) for de bosatt i Sverige, Danmark, Island og Finland.

Det er viktig at du fullfører hele prosessen med innmelding og betaling av første års kontingent. Om ikke, vil din innmelding bli avbrutt.

Velg medlemskap:

Kommentarer er stengt.